Οι υπεραιωνόβιοι κέδροι του Κατελειού

021120513593 091120513775

 

 

 

Η  ανάσταση  του  Λάζαρου  και  ο  επιτάφιος  των  Πόντιων  Πιλάτων

 Αφού τα «τρωκτικά» του γιαλού  για χρόνια ολόκληρα  υπέσκαπταν χωρίς κανένα λόγο τα πρανή  που στήριζαν τα υπεραιωνόβια δέντρα και πέσανε!

Αφού τ’αποτέλειωσε  η κακοκαιρία  και αποτρέψαμε τον  κίνδυνο να πάνε για καυσόξυλα!!

Αφού ο Σύλλογος Κατελειού, με την βοήθεια του Δημάρχου και της Κτηματικής Κεφαλονιάς με προσπάθεια μεγάλη και δικά μας έξοδα τους αναστύλωσε!!!!

Αφού ο Σύλλογος Κατελειού, με την βοήθεια Της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Της Πυροσβεστικής, Του Δασών Κεφαλονίας και Του Δασών του Υπουργείου Περιβάλλοντος,  μερίμνησε για την μεταφύτευση του ενός κέδρου που ξανάπεσε από την δεύτερη θεομηνία!!!!!

Αφού στάθηκε  αδύνατον υπηρεσιακά να σκαφτεί ένα λάκκος για να μεταφυτευτεί ο κέδρος στο  χώρο που έστεκε περήφανος 250 χρόνια!!!!!!

Χθες ο κέδρος μεταφυτεύτηκε με επιτυχία στον ιδιωτικό χώρο που φιλοξενείται το Κέντρο Περιβάλλοντος του Συλλόγου μας στον Κατελειό, με την ελπίδα κάποτε να βρεθούν υπεύθυνοι  για να γυρίσει ο κέδρος στην παλιά του θέση!!!!!!!!.

 

Το Δ.Σ του Συλλόγου Κατελειού

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>